marți, 21 ianuarie 2014

El este Mantuitorul nostru permanent

"[...].Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul lumii ",
Matei 28:20 up

In timpul lucrarii sale pamantesti, Isus Hristos a oferit pace sufletelor doritoare si agobiate. "Va las pacea - a promis Mantuitorul-- va dau pacea Mea ", (Ioan 14:27).  Aceasta pace a fost ca un curent datator  de viata si racorire a nenumarate suflete eliberate de pacat.

Pacea in cele din urma a venit in sufletul unui peregrin indian in timp ce citea un mesaj evanghelic intitulat : "Cum sa obtin o inima curata ".

-"In sfarsit! ii spuse colegului sau  de calatorie. Am gasit in Hristos cea ce cautam in zadar ani la rand, eu singur pe la diferite temple, prin eforturi personale ".

In prezent, cuvintele lui Hristos continua furnizarea de pace inimilor tulburate cu aceeasi eficienta ca si acum doua mii de ani in urma.

Unei vaduve i s-au terminat putinele  provizii pe care le avea. Cand a plecat capul, pentru a se ruga nu a fost pentru a binecuvanta alimentele, ci l-a rugat pe Isus sa-i dea ceva de mancare. In timp ce ea era inca in  rugaciune, un vecin a batut la usa cu bratele pline de alimente necesare micutei familii neajutorate. Puterea furnizoare a lui Hristos nu a incetat, odata cu trecerea anilor.

"Mantuitorul nostru este o sursa inepuizabila si permanenta. Putem sa bem sa revenim si sa bem din nou, si totdeauna vom gasi apa proaspata din belsug.Acela in care Hristos locuieste, detine [...] o sursa ce-L duce in viata vesnica. Din aceasta sursa poate obtine puterea si harul suficient pentru implinirea tuturor nevoilor. " (HLL, 155).

Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu