miercuri, 8 ianuarie 2014

El este Minunatul nostru Eliberator

Pavel, necajit, s-a intors, si a zis duhului: "In Numele lui Isus Hristos iti poruncesc sa iesi din ea." Si a iesit chiar in ceasul acela. Fapte 16:18

Cu ani in urma un pastor indu si un pastor practicant, au fost invitati sa se roage pentru o fetita demonizata, care locuia in casa unui frate de la o biserica  din sudul Indiei. Duhul rau ataca fetita cu violenta fizica, sufocand-o si torturand-o pana ce strigatele agonizante faceau sa se adune multe persoane la locul scenei.

La terminarea rugaciunii cerusem lui Dumnezeu "in Numele lui Isus Hristos" sa oblige duhul cel rau sa elibereze  fetita. Cu mainile peste capul fetitei corpul ei se zbatea intens. Mai tarziu fata povestea ca in momentul cand duhul cel rau a iesit din ea a simtit  " cum un ciclon se rotise inlauntrul ei". Pentru gloria lui Dumnezeu aceasta fetita a fost eliberata! Si pastorul ulterior, a avut ocazia, de a o boteza si de a o primi in sanul bisericii.

Posesiunea demonilor nu este alocata numai trecutului sau Orientului cu practicile lui oculte. De asemenea, prospera in moduri diferite in tarile noastre occidentale. Desi de clasa diferita nu este mai putin adevarata. Se poate spune ca Satana ne posedeaza prin toate obiceiurile si practicile noastre pacatoase. Daca Isus nu este Stapanul nostru, atunci este Diavolul. Nu exista teren neutru.

Cu incredere si credinta, linistiti, putem spune impreuna cu Pavel : "Iti poruncesc in numele lui Isus Hristos, sa iesi!" Eliberarea este asigurata, daca credinta nu oscileaza.

Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu