joi, 6 septembrie 2012

ULTIMA STRATEGIE A LUI SATANA


"Omule al lui Dumnezeu, moartea este În oală!" Şi n-au putut să mănânce. - 2 Împăraţi 4:40

Era la început de toamnă şi soarele îşi trimitea razele blânde peste Michigan, profilând pe suprafaţa lui silueta oraşului Chicago. Lumina amplă a răsăritului îl învăluia într-o aură de linişte. Nimeni nu s-ar fi gândit că în următoarele clipe avea să se producă o tragedie înfio rătoare, care avea să şocheze întreaga naţiune.

Mary Kellerman, o fată de 12 ani, s-a trezit neobişnuit de devreme, spunând că are dureri în gât şi că îi curge nasul. Părinţii i-au dat o capsulă de paracetamol şi au încurajat-o să se odihnească. La ora 7 dimineaţa au găsit-o aproape moartă în baie.

Până la sfârşitul săptămânii, şapte locuitori ai oraşului Chicago au decedat urma administrării de paracetamol. Alte persoane aveau să moară în săptămâna următoare.

Nimeni nu a suspectat faptul că medicamentul nu era sigur. Nimeni nu-şi imagina că cineva intervenise în compoziţia capsulelor şi că introdusese în ele cianură, o substanţă extrem de otrăvitoare, care produce moartea în  câteva minute.

Tragedia aceasta ne-a făcut pe toţi conştienţi de fragilitatea fiinţei umane. Nimeni nu îşi doreşte vreodată să ajungă victima înşelătoriei vreunui dezaxat. Am înţeles atunci mai bine ca niciodată că unele înşelătorii sunt teribil de fatale. Dar de unde să obţinem informaţii corecte? Cum ne putem proteja?

Companiile farmaceutice s-au grăbit să aducă pe piaţă cutii sigilate şi au depus eforturi disperate pentru a recâştiga încrederea clienţilor.

Forţele răului câştigă tot mai mult teren în ultimele zile ale istoriei. Există oare vreo modalitate de a ne proteja viaţa? Ce anume ar trebui să facem.

Un pas important este acela de a înţelege natura substanţei otrăvitoare, natura pericolului. Secole la rând, milioane de oameni de pe tot globul au fos victimele unei alte contrafaceri. Un înger căzut a distorsionat adevărul, introducând eroarea fatală că ascultarea nu este nici necesară şi nici importantă. Era în joc autoritatea lui Dumnezeu. Adevăratul motiv al lui Satana îl descoperim în cuvintele: "Îmi voi ridica scaunul de domnie."


Acolo unde există un scaun de domnie, există şi un domnitor. Avem o aluzie la autoritatea regală. Lucifer a vrut să uzurpe autoritatea care îi aparţine numai lui Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care a incitat îngerilor nemulţumire. Supunerea faţă de Dumnezeu începuse să nu-i mai placă. Susţine că Legea lui Dumnezeu este opţională, că nu suntem obligaţi să ne punem ei. Aceasta este ideea care otrăveşte astăzi o mare parte din omenire.

Mark  Finley

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu