vineri, 12 octombrie 2012

PARTASIA CU HRISTOS


Celui ce va birui, Îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie, după cum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui de domnie. - Apocalipsa 3:21

Remediul lui Hristos este eficient în combaterea mediocrităţii şi a autosu­ficientei spirituale. El pătrunde până în străfundurile fiinţei noastre. Relaţia vie cu El prin credinţă este valuta forte a experienţei noastre creştine. 

Neprihănirea Sa este mai mult decât îndestulătoare pentru a acoperi cele mai negre păcate şi pentru a îndrepta cele mai urâte defecte.

Alifia pentru ochi a Duhului Său ne vindecă de orbire spirituală. pentru ca să-l, putem vedea pe Isus în toată frumuseţea Sa. Pe lângă toate acestea, prescriptia medicală a lui Hristos mai conţine o recomandare: "Iată. Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa. voi intra la el. voi cina cu el. şi el cu Mine" (Apoc. 3:20).

Aceasta este o veste cu adevărat bună! Medicul acesta oferă consultaţii la domiciliu. El nu doar că îşi face reclamă la tratamentul recomandat, ci ni-l aduce personal. El stă la uşa noastră şi aşteaptă să fie primit înăuntru.

Este ca şi cum Vindecătorul acesta ne aduce acasă serviciile complete oferite de un centru spa. El ne aduce tratamentele de care avem nevoie: aur, o haină aibă şi alifie pentru ochi. El vrea să intre în viaţa noastră şi să aibă părtăşie cu noi. Dorinţa Sa fierbinte este să aibă o relaţie strânsă cu noi, ca între doi prieteni care iau cina împreună şi au împreună o discuţie de suflet.

Vrei să-I deschizi uşa. să te aşezi la masă împreună cu El şi să stai de vorbă cu El? Vrei să ai o masă de părtăşie cu El. Până acum ţi-ai investit timpul în atât de multe lucruri. Ce-ar fi dacă ai investi timp în relaţia de cea mai mare valoare, în relaţia care îţi poate trezi sufletul din letargie?

Hristos aşteaptă. El bate la uşă şi te cheamă.

Tu decizi dacă Îl vei lăsa să intre. Ţi-au mişcat inima mesajele trimise celor şapte biserici? Te invit chiar acum să faci această rugăciune împreună cu mine:

Tatăl nostru, venim la Tine pentru că ne-a cuprins o somnolenţă spirituală, pentru că nu mai avem focul acela în suflet. Vrem să facem chiar acum primul pas al credinţei. Avem nevoie de aurul Tău, pentru că suntem săraci. Avem nevoie de haina Ta aibă, pentru că suntem goi. Avem nevoie de alifia Ta pentru ochi, pentru că suntem orbi. Deschidem larg uşile inimilor noastre chiar acum. Te rugăm să intri. Te invităm să Te simţi ca acasă. Fii, Te rugăm, Mântuitorul nostru! Amin."

Mark Finley

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu