joi, 25 aprilie 2013

Radacina evlaviei


" A crede in rugaciune este radacina intregii tale evlavii." William Carey

Un om care lucra intr-un depozit de gheata si-a pierdut ceasul in rumegusul din coltul depozitului. A oferit o recompensa si cu toate ca mai multi oameni au scormonit rumegusul cu greblele, nu l-au putut gasi. Cand au plecat din cladire pentru masa de pranz, un baietel a intrat in depozitul de gheata si dupa cateva minute a iesit afara cu ceasul.

Muncitorii l-au intrebat curiosi cum a reusit sa-l gaseasca atat de repede si el a raspuns: "N-am facut decat sa ma intind pe rumegus si sa ascult, in cele din urma, am auzit ceasul ticaind..."

Unii dintre noi am pierdut mai mult decat un ceas, dar in linistea rugaciunii tacute vom gasi ce-am pierdut, chiar si ritmul vietii vesnice.


"Planul lui Dumnezeu este ca cel care îi învatã pe altii adevãrurile Bibliei sã aibã o astfel de viatã în cãminul sãu, care sã fie o exemplificare a adevãrurilor pe care le predã. Ceea ce este un om are o mai mare influentã decât ceea ce spune. Evlavia în viata de zi cu zi va da putere mãrturiei publice. Rãbdarea, consecventa si iubirea vor impresiona inimile care nu sunt atinse prin predicare. "{AH 354}

Biblia spune: " Domnul  va face ca binecuvantarea sa fie cu tine in toate lucrurile pe care vei pune mana."  Deuteronom 28:8

Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu