marți, 19 martie 2013

Zaharul si otrava


"Zaharul Satanei acopera otrava pacatului." Autor necunoscut

Ursii sunt foarte iubiti de oameni, atata timp cat stau la locul lor.

Padurarii din muntii Adirondack din apropiere de New York au remarcat ca ursii negri mergeau tot mai aproape de zonele turistice. Din acest motiv padurarii s-au pus pe treaba. Pentru a descuraja ursii, lucratorii silvici au preparat un "aluat" format din ardei iute si miere de albine si l-au pus in diferite locuri din zonele interzise. Metoda n-a dat roade.

Ursii se opreau din mestecat, se strambau putin, dupa care continuau sa mestece.

Va puteti imagina ce gust poate avea mierea amestecata cu ardei iute din belsug?

Dar nu numai ursii tolereaza ceva rau ca sa poata obtine ceva ce arata bine.

"Dragi tineri, încetati sã mai cititi reviste ce contin povesti. Puneti deoparte orice roman... Am face bine sã ne curãtãm casele de toate revistele cu povestiri si de toate publicatiile care contin imagini ridiculizante reprezentãri nãscocite de agentii lui Satana.

"Tinerii nu-si pot permite sã-si otraveascã mintea cu asemenea lucruri. "Ce este pleava pe lângã grâu?" Fiecare dintre cei care se pretind urmasi ai lui Hristos sã citeascã numai ceea ce are o valoare adevãratã si vesnicã.

"Trebuie sã ne pregãtim pentru cele mai solemne îndatoriri. În fatã ne stã o lume pentru a fi salvatã... În vederea marii lucrãri care trebuie fãcutã, cum îsi poate permite cineva sã piardã timp pretios si mijloacele date de Dumnezeu, fãcând acele lucruri care nu sunt pentru binele sãu sau pentru slava lui Dumnezeu? - YI, 14 august 1906" {MYP 287}

Biblia spune: "Caci el (ISUS) a potolit setea sufletului insetat si a umplut de bunatati sufletul flamand." Psalmii 107:9

Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu