joi, 10 ianuarie 2013

Legamantul vesnic


Fara sa faci nimic te trezesti ca esti ruda cu cineva pe care il consideri familiar, il iubesti si ii doresti binele (vorbim de ideal) Nu este nici pe departe o conditie generala, majoritara. Cand esti departe de aceasta ruda ii simti lipsa, datorita legaturii emotionale ce exista intre tine si ea. Cu bucurie incerci sa iei legatura cu ea.


"Dar imi voi aduce aminte de Legamantul Meu facut cu tine in vremea tineretii tale, si voi face cu tine un legamant vesnic".( Ezechiel 16:60).


Iata ce spune  Louis de Founes (actor): Isus nu si-a pierdut puterea de seductie asupra oamenilor de azi. Dimpotriva, Isus Cristos mi-a fost tovarasul luminoa al copilariei, al adolescentei. Iar acum si intotdeauna este tovarasul luminos al vietii mele de familie si profesionale.

Pianistul Rubinstein Arthur spune; Pentru mine Isus Cristos a fost dintotdeauna, este si va fi fiinta cea mai sublima, suprema si ideala pe care omenirea a dat-o vreodata. Ca evreu, singura mea mandrie este ca sunt din neamul Lui [...] Prefer deci sa-L iubesc, sa-L ador ca pe Omul suprem.


"Sufletele puternice sunt inrudite intre ele" (autor necunoscut)

"Când Isus a cerut sã fie aduse coroanele, îngerii I le-au prezentat si, cu mâna Lui dreaptã, scumpul Isus a asezat coroanele pe capetele sfintilor. În acelasi fel, îngerii au adus harpele si Isus le-a prezentat, de asemenea, sfintilor. Îngerii însãrcinati cu aceasta au dat mai întâi tonul, iar apoi toate glasurile s-au unit în laudã plinã de recunostintã si bucurie si fiecare mânã atingea cu dibãcie corzile harpelor, rãsunând astfel o muzicã melodioasã, în acorduri desãvârsite si ample. Apoi, L-am vãzut pe Isus conducând multimea rãscumpãratã spre poarta cetãtii. El a apucat poarta si a dat-o în lãturi în balamalele sale strãlucitoare si a poruncit neamurilor care au pãzit adevãrul sã intre." - (EW 288)

De pe buzele Împãratului slavei, binecuvântarea va veni asupra urechilor lor ca cea mai dulce muzicã: 

"Veniti, binecuvântatii Tatãlui Meu de mosteniti Împãrãta care v-a fost pregãtitã de la întemeierea lumii". Astfel, cei mântuiti vor fi bineveniti în locasurile pe care Isus le pregãteste pentru ei. Acolo ei nu vor mai fi dispretuitii pãmântului, ci aceia care, cu ajutor divin, si-au format caractere desãvârsite.(TA 284)

Crezi tu ca Isus este ruda ta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu