luni, 7 ianuarie 2013

O PACE DIFERITA

"Va las pacea ,Va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante." Ioan 14:27

Fiinta umana are nevoie de pace. De cele mai multe ori lupta pentru ea si nu reuseste sa obtina aceasta pace mult dorita. Exista secretul mentinerii pacii, sau obtinerii ei?

"`[...] atunci este armonie si pace [...] cand ruginesc sabiile si stralucesc sapele, cand se golesc temnitele si se umplu hambarele, cand treptele templelor se tocesc sub pasii credinciosilor [...] cand creste iarba in curtile tribunalelor, cand medicii merg pe jos, iar brutarii calare si sunt multi copii. Inseamna ca imparatia este bine carmuita" (din literatura chineza)

"Dupa nasterea din nou, un om experimenteaza pacea, dar este o pace militanta, o pace mentinuta pe picior de razboi." Oswald Chambers

Deschiderea inimii, in fata iubirii lui Hristos,  face posibila obtinerea unei paci diferite, cereasca. Nici nu exista o alta pace in afara de aceasta. Harul lui Hristos primit in inima supune vrajmasia; el potoleste lupta si umple sufletul cu iubire. Acela care este in pace cu Dumnezeu si cu semenii Sai nu poate sa fie nenorocit. Invidia nu se va afla in inima sa; banuielile rele nu-si vor gasi loc acolo; ura nu poate sa existe. inima care este in armonie cu Dumnezeu este partasa la pacea cereasca si va imprastia influenta ei binecuvantata in jur. Spiritul pacii se va odihni ca si roua pe inimile obosite si tulburate de lupta lumeasca. (CMF, pag. 39)

Ai nevoie de pace? Sufletul tau este gol si plin de amaraciune?
Exista o solutie simpla si gratuita; Primeste si experimenteaza pacea lui Hristos.


Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu