sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Timp special

Rezarva-ti azi un timp special si ridica-ti ochii spre cer. Dumnezeu iti va descoperi ceea ce a planuit pentru tine. (autor necunoscut).

Apostolul Pavel descoperind planul lui Dumnezeu pentru el, scrie: " Si ma rog ca Dumnezeul Dumnezeului nostru sa va lumineze ochii inimii, ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui, care este bogatia slavei mostenirii lui in sfinti" (Ef. 1, 17.18)

"Frederic Chopin, abia copil, invitat sa cante la pian in casa ducelui Constantin guvernatorul Varsoviei, primi la sfarsitul concertului toate laudele din partea acestuia.
Ducele il intreba, din curiozitate, de ce, in timp ce canta, privea in sus:
-Oh, exclama micutul Frederic, dar nu stiati ca poetii si compozitorii privesc totdeauna in sus?" (Adriana Lazarescu, Anecdote despre mari personalitati)

Cu un viu interes, multimile lui Israel s-au adunat împrejur ca sã priveascã constructia cea sfântã. În timp ce contemplau scena cu o satisfacie plinã de respect, stâlpul de nor plutea deasupra sanctuarului si, coborând, l-a învãluit. "Si slava Domnului umplea cortul" (Ex.40,34). Avea loc o descoperire a mãririi divine sii, pentru un timp, nici chiar Moise nu a putut intra. Cu o profundã emotie, poporul privea semnul ce arãta cã lucrarea mâinilor lor a fost primitã. N-a avut loc o demonstrare zgomotoasã a bucuriei. O teamã sfântã îi stãpânea pe totii. Dar bucuria inimilor lor se revãrsa în lacrimi de bucurie si, în tainã, ei  sopteau cuvinte solemne de multumire pentru cã Dumnezeu a binevoit sã locuiascã cu ei. (PP 350)

Si astazi Dumnezeu prin Isus, prin Duhul Sfant doreste sa-ti descopere planul Lui pentru tine daca petreci cu El un timp special..Doreste sa comparta cu tine fericirea Lui vesnica.

Isus spune: "Iata Eu stau la usa si bat, daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, Eu voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine" (Apoc. 3:20)

Ce onoare sa cinezi cu Isus. Rezerva-ti azi un timp special pentru a cina cu El.

Dorel Cornei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu